Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Fifty Shades Darker»

Splitter nytt «Fifty Shades Darker»-klipp vil overraske bokleserne

Viser skytedrama.

UTVIDET TRAILER: Februar 2017 kommer Fifty Shades Darker på kino. Se den nye traileren med bonusmateriale her. Video: Universal Pictures Vis mer

(Dagbladet): I natt ble en enda en smakebit fra oppfølgeren til fjorårets «Fifty Shades» lastet opp, og «Fifty Shades Darker» vil nok ikke skuffe fans av det ekstremt populære konseptet.

I det nye klippet blir man blant annet vitne til en potensielt handlingsvridende vending, ifølge Deadline.

- Dette vil nok overraske mange av bokleserne, skriver nettstedet om skytedramaet som utspiller seg i sluttscenene.

I 2015 spilte den første filmen inn nesten fem milliarder kroner på verdensbasis, og på Valentinsdagen i år er Jamie Dornan og Dakota Johnson tilbake i rollene som Christian Grey og Anastasia Steele.

Ifølge produsentene blir det mørkt, men de finner også plass til mye av det samme, ifølge synopsisen:

- Ana Steele godtar å gi en såret Christian Grey en ny sjanse, og i bytte mot en helt ny ordning mellom dem, tar hun ham tilbake i livet sitt. Idet paret begynner å bygge tillit og finner stabilitet dukker mørke figurer fra Christians fortid opp. De omringes av skyggefulle faktorer fast bestemt på ødelegge håpet de har om en framtid sammen.

Trailer fra den første filmen, «Fifty Shades of Grey».Vis mer Vis mer

Første filmavsnittet av bokserien til E L James ble slaktet av kritikerne, men likefullt sett av millioner verden over. Hete sexscener skal være noe av apellen.

Da «Fifty Shades of Grey» kom på kino i Norge i fjor, valgte 40 mennesker å demonstrere utenfor kinolokalet i Oslo.

- En sånn romantisering som «Fifty Shades of Grey» gir av voldelige og kontrollerende forhold, er vi redde for at vil sette kampen mot vold mot kvinner mange tiår tilbake, sa leder i Kvinnegruppa Ottar, Ane Stø, i forbindelse med demonstrasjonen

At filmen er sterk kost for mange ble tydelig da en lærer i USA ble suspendert etter å ha vist «Fifty Shades of Grey» i klasserommet.

I Norge får «Fifty Shades Darker» premere 10. februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling