Spøker det for «Ghostbusters» til Wii og Xbox 360?

Blir PlayStation-eksklusivt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Det nyeste spillet basert på «Ghostbusters» har hatt et turbulent forhold til utgivere. Først skulle det utgis av Vivendi, men ble droppet sammen med en rekke andre spill da Activision fusjonerte med Vivendi.

Deretter ble spillet plukket opp av Atari, og det ble kunngjort at spillet skulle slippes 19. juni. Overraskende nok har spillet nå skiftet utgiver igjen, litt over en måned før slippdatoen.

Ifølge Gamesindustry.biz er det Sonys spillavdeling som har sikret rettighetene, og fra før er det deres filmavdeling som har rettighetene til Ghostbusters, samt ansvaret for en kommende Blu-ray-utgivelse av den første Ghostbusters-filmen.

Utgivelsesdatoen er uendret, men bare for PlayStation 3- og PlayStation 2-utgavene av spillet. Skjebnen til versjonene for Xbox 360, PC, Wii og DS er foreløpig usikker, men etter det Gamer.no kjenner til er det sannsynlig at Atari fungerer som utgiver for disse versjonene senere i år.

En tidligere uannonsert PSP-utgave er også på vei, men den blir ikke klar før flere måneder etter de andre Playstation-utgivelsene. Tidligere har Atari hevdet at spillet ikke var på vei til dette formatet, selv om det har gått rykter om det en stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer