Spøker det for «Ghostbusters» til Wii og Xbox 360?

Blir PlayStation-eksklusivt.

|||Det nyeste spillet basert på «Ghostbusters» har hatt et turbulent forhold til utgivere. Først skulle det utgis av Vivendi, men ble droppet sammen med en rekke andre spill da Activision fusjonerte med Vivendi.

Deretter ble spillet plukket opp av Atari, og det ble kunngjort at spillet skulle slippes 19. juni. Overraskende nok har spillet nå skiftet utgiver igjen, litt over en måned før slippdatoen.

Ifølge Gamesindustry.biz er det Sonys spillavdeling som har sikret rettighetene, og fra før er det deres filmavdeling som har rettighetene til Ghostbusters, samt ansvaret for en kommende Blu-ray-utgivelse av den første Ghostbusters-filmen.

Utgivelsesdatoen er uendret, men bare for PlayStation 3- og PlayStation 2-utgavene av spillet. Skjebnen til versjonene for Xbox 360, PC, Wii og DS er foreløpig usikker, men etter det Gamer.no kjenner til er det sannsynlig at Atari fungerer som utgiver for disse versjonene senere i år.

En tidligere uannonsert PSP-utgave er også på vei, men den blir ikke klar før flere måneder etter de andre Playstation-utgivelsene. Tidligere har Atari hevdet at spillet ikke var på vei til dette formatet, selv om det har gått rykter om det en stund.

SNIKTITT: «Ghostbusters» vender tilbake

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.

EKSKLUSIVT SLIM: Det er bare eiere av en PlayStation-konsoll som i første rekke vil få et gjensyn med mer eller mindre hyggelige kjenninger.
EKSKLUSIVT SLIM: Det er bare eiere av en PlayStation-konsoll som i første rekke vil få et gjensyn med mer eller mindre hyggelige kjenninger. Vis mer