Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spør Mariann

Mariann Thomassen, frontfigur i Surferosa, liker gutter i bar overkropp og er lite begeistret for Courtney Love. Nå kan du intervjue henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjennom Dagbladet kan du i sommer stille spørsmål til en rekke kjentfolk fra politikk, næringsliv og underholdning. Nå står Mariann Thomassen (24) for tur. Hun er kanskje den mest karismatiske og helt sikkert mest energiske sceneartisten vi har i Norge.

Som frontfigur i bandet Surferosa har Mariann Thomassen fylt spaltemeter på spaltemeter i norske blader og aviser. Indie-bandet fra Høgskolen i Bø med en svett Mariann i knallfarget turndrakt som angrepsvillig spiss, har minnet konsertgjengere både i Norge og hos søta bror hvorfor vi elsker live-opptredener. På årets Quartfestival dro bandet 7000 tilskuere til tross for at var ett av de tidligste banda ut. Mariann har med sedvanlig engasjement uttalt at hun synes det er jævlig dårlig at norske band så sjelden får toppe line-upen under norske festivaler, særlig når de gjør det så bra om dagen.

Surferosa har til nå solgt 10 000 av debutalbumet Shanghai my Heart, og i sommer kan du se bandet live på et utall festivaler. Mariann og Surferosa er i også ambassadører for Utviklingsfondet, og har holdt støttekonsert på John Dee sammen med Furia, hvor alle inntektene gikk til sulterammede. Mariann har en optimisme og en jernvilje mange misunner henne, og gir stort sett blaffen i hva andre måtte mene. Til og med verdenspressen fikk med seg at hun en av svært få som har bedt Courtney Love dra til helvete.

Dagbladet presenterer sommerintervjuet med Mariann Thomassen en av de nærmeste dagene. Flere av lesernes spørsmål, og svarene på dem, vil bli publisert i avisa. Send inn dine spørsmål nå!