Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spør Nathalie Nordnes

Plate-debutanten og multitalentet Nathalie Nordnes (18) synger om hvordan det er å være ung kvinne i dag, sier plateselskapet hennes. Det synes hun er litt for drøyt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjennom Dagbladet kan du i sommer stille spørsmål til en rekke kjentfolk fra politikk, næringsliv og underholdning. Nå står Nathalie (18) for tur. Hun både synger, skriver låter og spiller piano selv på debutalbumet sitt «Hush, hush», som fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder. Er av mange spådd en lysende framtid i musikkbransjenknallkritikker. Under jazfestivalen på Kongsberg varmet hun opp for Diana Krall, og hun holder nå konserter rundt omkring i sommer-Norge. Kritikerne kaller henne veslevoksen, hun har modne tekster og neier foran publikum.

Nathalie var blåruss i år ved Bjørgvin videregående skole i Bergen, men har siden hun var ganske ung skrevet sanger selv. For halvannet år siden ble hun oppdaget av plateselskapet Virgin og syntes hun var litt i ferd med å miste kontroll på tampen av skoleåret. Men hun har lært leksa si - Nathalie liker klassikerne - filmer av Pedro Almodovar og forfatteren Louis-Ferdinand Céline. Selv sier hun at det ikke er noe mål å selge mange plater, men håper det er greit om folk finner ut på sikt at de liker henne.

Dagbladet presenterer sommerintervjuet med Nathalie Nordnes en av de nærmeste adgene. Flere av lesernes spørsmål, og svarene på dem, vil bli publisert i avisa. Send inn ditt spørsmål nå!

SPØR NATHALIE: Nå kan du stille dine spørsmål til Nathalie Nordnes. Foto: SCANPIX