Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spør Nemi-Lise

Lise Myhre (27) har flyttet ut av byen og trives med rådyr i hagen. Men det betyr ikke at tiden går med til å sy gardiner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjennom Dagbladet kan du i sommer stille spørsmål til en rekke kjentfolk fra politikk, næringsliv og underholdning. Nå står kvinnen bak tegneseriefiguren Nemi, Lise Myhre, for tur.

Myhre har stadig suksess med det tøffe nattmennesket Nemi. Stripene, bladene og albumene gis ut i Norge, Sverige, Finland og England.

- Jeg har lyst til å lage noe i et større format, men det lønner seg ikke å planlegge ting. Da ville ikke jeg vært serietegner i dag, sier Myhre.

Nemi ble født i 1997, og Lise Myhre har ingen planer om å legge ned den populære serien.

- Det ville vært dumt å gjøre det nå. Jeg synes det er enda mer morsomt å lage Nemi i dag enn da jeg begynte. Det skjer spennende ting hele tiden, sier hun og avslører at Nemi snart kommer til å bli trykt i den engelske gratisavisa «Metro».

Dagbladet presenterer sommerintervjuet med Lise Myhre en av de nærmeste dagene. Flere av lesernes spørsmål, og svarene på dem, vil bli publisert i avisa. Send inn ditt spørsmål nå!

BARE SPØR: Nå har du muligheten til å spørre Nemi-mammaen om akkurat det du vil.