Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spør og les om sex

Ung og trenger litt starthjelp? Eller litt erfaren, men ikke helt utlært? Sjekk ut Dagbladet.nos Alt som sex-sider.

Klikk deg inn på Alt om sex

(Dagbladet.no): Alle skriver om sex, men får du svar på de tingene du egentlig lurer på? Alt om sex er Dagbladet.nos nye side for ungdom og sex. Er det noe du lurer, les svarene på Alt om sex, eller send inn ditt eget spørsmål. Det ligger allerede en haug spørsmål og svar i basen som kanskje har svaret du er på jakt etter.

Alt fra tiss til p-plaster

Noen lurer på om analt er normalt. Andre om hvordan p-plasteret fungerer, for ikke å snakke om hvordan du holder ut lenger, smitter klamydia ved oralsex, har homser og lesber følelser for andre kjønn, hvor stor er gjennomsnitts-tissen og hva skjedde egentlig i den trekanten?

Alt om sex-sidene er samarbeid mellom Dagbladet.no og Klinikk for seksuell opplysning (KSO). Kvalifiserte personer fra KSO svarer hver uke på en rekke spørsmål dere lesere sender inn, som så publiseres på Dagbladet.no. Noen av spørsmålene og svarene trykkes også hver fredag i Dagbladet FREDAG.

Send og les

Du har lov til å spørre om alt, men kanskje det allerede finnes et svar i basen? Til høyre i på Alt om sex-sidene finner et søkefelt der du kan søke etter det du lurer på. Du kan også gå rett inn på de fire seksjonene Graviditet og abort, Kroppen, Seksualitet og Seksuelt overførbare infeksjoner og lese spørsmål og svar der.

Klikk deg inn på Alt om sex

LURER PÅ NOE?</B> Klikk deg inn på <a href=http://fredag.dagbladet.no/altomsex>Alt om sex</a>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media