Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spør Ole Robert

- Kunden er vår øverste sjef, bedyrer den unge og styrtrike kjøpmannen Ole Robert Reitan. Nå åpner han ørene for dine spørsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjennom Dagbladet kan du i sommer stille spørsmål til en rekke kjentfolk fra politikk, næringsliv og underholdning. Nå står Ole Robert Reitan (31) for tur.

Sammen med sin far Odd og sin bror Kjell Magnus styrer han Reitangruppen. Det er ikke småtteri det er snakk om. Imperiet rommer 2100 butikker i seks land.

Hver gang du handler på Rema 1000, Narvesen eller 7-Eleven, kan Reitan-familien glede seg og kanskje sende en tanke til bestefar Ole. Det var han som startet eventyret i mai 1948 med sin kolonial i Nonnegata 22 i Trondheim. Første dags omsetning var på kroner 22,50.

I fjor omsatte Reitan-gruppen for 26 milliarder.

Dagbladet presenterer sommerintervjuet med Ole Robert en av de nærmeste dagene. Flere av lesernes spørsmål, og svarene på dem, vil bli publisert i avisa. Send inn ditt spørsmål nå.