Sport uten varsel

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Å vise fotball på hovedkanalen en lørdagskveld synes lite gjennomtenkt. Lørdagskvelden er ofte den eneste familien har å tilbringe sammen. Da er det bedre å sende program som har større bredde enn en fotbalkamp.

Sommer

«Lørdagsrevyen, Lotto-trekning, Den store klassefesten, 20 spørsmål, Med hjarte på rette staden, Fakta på lørdag: Hvordan ble jeg meg, Birkebeinerrennet, Kveldsnytt. Er det virkelig så ille at det sendes fotball i stedet?

Mr. Nutcase

«Jeg elsker fotball, men nå skal de forskjellige tv-kanalene (særlig TV 2) analysere tanta til dommeren, søskenbarnet til ham som la kunstgresset osv. Det er jo analyser av såkalte forståsegpåere flerfoldige timer før kampen og ditto etterpå. Jeg savner den gangen da kampen ble sendt og ferdig med det. Det var gjerne et intervju etter kampen med en glad og en sur trener + en spiller eller to og en titt på tabellen.

hvasadu huh

«Det eneste jeg er noenlunde enig i, er at kampen ikke bør sendes på kvelden. Tippekampen på NRK bør sendes klokka fire lørdag ettermiddag, som en god innledning på kvelden. Ja takk til NRK 1-Sport!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer