Sport uten varsel

«Å vise fotball på hovedkanalen en lørdagskveld synes lite gjennomtenkt. Lørdagskvelden er ofte den eneste familien har å tilbringe sammen. Da er det bedre å sende program som har større bredde enn en fotbalkamp.

Sommer«Lørdagsrevyen, Lotto-trekning, Den store klassefesten, 20 spørsmål, Med hjarte på rette staden, Fakta på lørdag: Hvordan ble jeg meg, Birkebeinerrennet, Kveldsnytt. Er det virkelig så ille at det sendes fotball i stedet?

Mr. Nutcase

«Jeg elsker fotball, men nå skal de forskjellige tv-kanalene (særlig TV 2) analysere tanta til dommeren, søskenbarnet til ham som la kunstgresset osv. Det er jo analyser av såkalte forståsegpåere flerfoldige timer før kampen og ditto etterpå. Jeg savner den gangen da kampen ble sendt og ferdig med det. Det var gjerne et intervju etter kampen med en glad og en sur trener + en spiller eller to og en titt på tabellen.

hvasadu huh

«Det eneste jeg er noenlunde enig i, er at kampen ikke bør sendes på kvelden. Tippekampen på NRK bør sendes klokka fire lørdag ettermiddag, som en god innledning på kvelden. Ja takk til NRK 1-Sport!

Christer Markgren

«La lørdagskvelden være hellig med tradisjonell lørdagsunderholdning. Jeg gruer meg til sommeren hvis NRK sender fotball hver lørdag i tre måneder. Siri

«Heldigvis kom fotballen og tok hele kvelden, så da lot vi oss hekte av andre tv-kanaler. Fikk vi det sparket vi trengte. Bare send fotballgreiene, NRK, det er nok av tilbud til oss andre.

Grete