Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spotify blir gratis på alle mobile enheter

Og fjerner tidsbegrensning.

 PRESSEKONFERANSE:  Spotify-gründer Daniel Ek presenterte nye planer for streamingtjenesten under en pressekonferanse i New York. Foto: NTB Scanpix
PRESSEKONFERANSE: Spotify-gründer Daniel Ek presenterte nye planer for streamingtjenesten under en pressekonferanse i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Fram til nå har streamingtjenesten Spotify krevd en såkalt premium-konto for å kunne streame musikk på mobilen, noe som koster brukerne 99 kroner i måneden.

På en datamaskin har man kunnet høre på musikk gratis, men med reklameinnslag mellom sangene. 

- Blir gratis På en pressekonferanse i går avslørte Spotify-sjef Daniel Ek at også mobilbrukere vil få et gratistilbud framover.

- Spotify blir gratis på alle mobile enheter i hele verden, sa han på pressekonferansen.

Ek forklarer at dette er en konsekvens av at stadig flere bruker mobilen til å spille av musikk, og at Spotify ønsker å følge utviklingen og bedre brukervennligheten.

Fjerner tidsbegrensning Spotify har også besluttet å fjerne begrensningen for hvor mange timer man kan bruke tjenesten gratis.

Men dersom du ønsker å unngå reklame, må du altså fremdeles betale for premium-versjonen.

Se hele pressekonferansen her.