DØDE: Dette bildet, som er gitt ut av familien til Bevington, viser briten smilende på en strand. Foto: AFP / NTB Scanpix. 
DØDE: Dette bildet, som er gitt ut av familien til Bevington, viser briten smilende på en strand. Foto: AFP / NTB Scanpix. Vis mer

Spotify-sjef Chris Bevington (41) ble drept av lastebilen i Stockholm

- Vi er helt knust.

(Dagbladet): I en uttalelse gitt via Britisk UD bekrefter familien nå at den britiske mannen som mistet livet i Stockholm-angrepet, var 41 år gamle Chris Bevington.

Ifølge The Guardian hadde Bevington en sjefsstilling i streamingtjenesten Spotify, og var stasjonert i Stockholm med familien.

Familien er knust over tapet.

- Vi er alle knust over den tragiske døden til vår talentfulle, lidenskapelige og kjærlige sønn Chris, en fantastisk ektemann, sønn, far, bror og nær venn av mange, sier Bevingtons pappa John i en uttalelse referert av blant annet BBC og The Telegraph.

Tidligere søndag ble det klart at bare to av de omkomne var svenske statsborgere, en var fra Storbritannia og den fjerde kommer fra Belgia.

KONGENS TALE: Sveriges konge, Carl Gustaf, befant seg i Brasil da han fikk beskjeden om terrorhandlingen i Stockholm. I talen til folket var kongen tydelig på at varmen og omtanken han har sett i Sverige de siste dagene er noe som skaper håp etter det tunge døgnet. Video: Expressen Vis mer

Den omkomne fra Belgia skal være en kvinne i 30-årene, som var i Stockholm som turist.

- Jeg har snakket med politiet denne morgenen, og kan bekrefte at en kvinne i 30-årene fra Halle er omkommet. Jeg ble ganske sjokkert da jeg fikk høre om det, sier borgermester Dirk Pieters i Halle til Expressen.

Ti personer ligger fortsatt på sykehus, ifølge NTB.

Blant de sårede er en 83 år gammel rumensk kvinne som satt og tigget penger i Drottninggatan da angriperen ruste gjennom gågata i lastebilen han hadde kapret fra Spendrups.

TUNGT: Dagbladet møtte en preget Niclas Carling, to døgn etter den verste dagen i hans liv. 32-åringen forteller om de traumatiske sekundene, minuttene og timene. Reporter: Jesper Nordahl Finsveen / Foto: Christian Roth Christensen / Klipp: Anna Näumann Vis mer Vis mer

Live-published photos and videos via Shootitlive