Språktest for Leno-show

STAVANGER (Dagbladet): Marta Aurenes (90) er blitt berømt som verdens eldste dørvakt. Nå kan hun ende opp som gjest på «The Tonight Show» med Jay Leno!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bildet av den blide 90-åringen har gått verden rundt. Selv i Hongkong har folk kunnet lese i avisene om den spreke, gamle dama som har fått jobb som dørvakt på Skjenkestuen i Stavanger. I går gikk hun i studio hos NRK Rogaland for å ta en språktest. Er engelsken hennes god nok, kan det bli USA-tur på henne.

- Hvordan gikk det?

- Jeg bare satt der og snakket om alt mulig. Skjenkestuen, det at jeg er dørvakt og den slags. Jeg leser fortsatt engelsk, men snakker det ikke så godt lenger, sier Aurenes.

Aldri vært i USA

For en stund siden kom det brev til puben om at Jay Leno var interessert i å ha henne med i programmet. Hun ble intervjuet av en norsk dame som representerte programmet, men Marta regnet ikke med at det ville bli noe av. Selv nå har hun et nøkternt forhold til sine muligheter.

- Jeg blir ikke skuffet hvis det ikke blir noe av, men det hadde jo vært festlig. Jeg har reist mye, men aldri vært i Amerika før.

- Blir tullete

Hun har heller aldri sett Jay Leno før. Men hun vet at «The Tonight Show» har millioner av seere, uten at hun lar seg affisere av det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer