Spre glede i jula

Nå har du sjansen til å spre glede til mormor, venner og andre du og andre er glade i. Bli med i Dagbladet.nos store julekort-konkurranse.

Det er få ting i livet som er så bra som å få en hyggelig tanke i posten. Nå har du sjansen til å spre glede i e-postkassa til mødre og fedre, besteforeldre, kjærester, søster og bror, venner og andre vi er glade i.

Vi inviterer alle dere lesere til å lage deres egne julekort og sende dem inn til Dagbladet.nos store julekort-konkurranse.

Etterpå kan dere stemme på de beste kortene og sende dem videre til noen som fortjener en oppmerksomhet inn mot julestria.

Delta i konkurransen

Regler

Kortet må...

  • ikke være større enn 100 kb og 270x310 (BxH) pixler stort.
  • Være laget som jpg eller gif.
  • ikke inneholde elementer du ikke har rettighetene til.
  • Ditt aller beste, du kan kun sende inn et kort.
  • Juryens avgjørelse kan ikke påklages.

Innsendte bidrag godkjennes og publiseres påfølgende dag.

Vi utsetter siste frist for innsendte bilder. Siste frist for innsendte bidrag er onsdag 17. desember. Vinnerne kåres av en jury bestående av Dagbladet.nos webdesignere samt dere leseres avgitte stemmer på hvert julekort. Vinnerne kåres fredag 19. desember klokka 12.00.

Spørsmål om konkurransen kan sendes til hvaskjer@dagbladet.no.

Delta i konkurransen

<B>SPRE GLEDE:</B> Nå kan du være med å spre glede i julen. <a href=http://www.dagbladet.no/jul/kort>Delta i Dagbladet.nos julekort-konkurranse</a>