Springsteen og Little Steven forlot hotellet da minnekonserten startet

Kanskje kommer «The Boss» i kveld?

Her forlater Springsteen Grand Hotel i Oslo. Foto: Sigge Dabrowski / Expressen
Her forlater Springsteen Grand Hotel i Oslo. Foto: Sigge Dabrowski / Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spekulasjonene om hvor vidt norgesaktuelle Bruce Springsteen vil opptre under kveldens minnekonsert har pågått lenge.

I kveld ble Springsteen observert i det han forlot Grand Hotel i Oslo, like i forkant av at den nasjonale minnemarkeringen startet på Rådhusplassen.

Gitartekniker på scenen Sammen med gitarist Steven Van Zandt forlot han hotellet han er innlosjert på i en svart bil, tilsynelatende i godt humør.

En opptreden i minnekonsertsammenheng er fortsatt ikke bekreftet.

At Springsteens gitartekniker ifølge TV 2 ble observert på scenen på Rådhusplassen søndag ettermiddag kan tyde på at «The Boss» skal opptre.

Stemte gitaren Gitarteknikeren, hvis navn er Kevin Buell, ble observert av TV 2 med samme type kassegitar som Springsteen brukte under lørdagens konsert på Valle Hovin.

På scenen søndag ettermiddag skal han ha stemt det som tilsynelaten er Springsteens gitar.

Artister som er bekreftet til kveldens konsert er Halvdan Sivertsten, Øyvind «Vinni» Sauvik, Bjørn Eidsvåg, Karpe Diem, DeLillos, Kringkastingsorkesteret, Laleh, Lillebjørn Nilsen, Marit Larsen, Mari Boine og Tine Thing Helseth.

I tillegg skal forfatterne Åsne Seierstad, Frode Grytten og Karl Ove Knausgård lese opp tekster.

Positive til å bidra To av Springsteens E Street Band-gitarister, Nils Lofgren og Steven Van Zandt, har tidligere sagt til Dagbladet at de ikke utelukker å opptre på minnekonserten på Rådhusplassen.

- Vi ønsker å spille på minnemarkeringen på søndag, men kan ikke snakke på vegne av Bruce, sa Lofgren til Dagbladet fredag.

Van Zandt, som også er godt kjent fra NRK-serien «Lilyhammer», kunne verken bekrefte eller avkrefte om de ville gjøre noe i forbindelse med kveldens konsert da Dagbladet snakket med ham torsdag.

- Vi har ikke bestemt noe. Vi vil diskutere det, men ingenting er kunngjort. Vi får se hva som er passende og om vi finner noe passende, sa Little Steven da. 

I NORGE: Bruce Springsteen ankom Norge et par timer før han spilte på Valle Hovin lørdag. Kanskje dukker han også opp på scenen under kveldens minnekonsert?
Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
I NORGE: Bruce Springsteen ankom Norge et par timer før han spilte på Valle Hovin lørdag. Kanskje dukker han også opp på scenen under kveldens minnekonsert? Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer