Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Springsteen-trailer kræsjet på Svinesund

Men The Boss holder show for 8.500 i Oslo Spektrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bruce Springsteens turne-trailer med lydutstyr og konsertutrustning smalt i rekkverket på den nye Svinesundsbrua i morgentimene på vei til kveldens konsert i Oslo Spektrum. Veibanen var såpeglatt, og fronten på vogntoget fikk store skader.

-Det var flere engelske sjåfører som byttet på å kjøre det store lasset med utstyr etter konserten i København lørdag kveld. Mannen bak rattet var veldig heldig som slapp med bare lettere skader.

-Engelskmennene var mest bekymret for at de ikke ville rekke fram til kveldens konsert i Oslo Spektrum tidsnok - og med alt utstyret i behold, sier mannen som kjørte bergingsbilen til Expressen.se.

Over 24.000 mennesker møtte opp i Parken for å høre Springsteen, som er ekstremt populær i Skandinavia.

Og alt løste seg. Klokka 19.47 - bare noen få minutter etter skjema kom The Boss og hans Seeger Session Band på scenen for 8.500 tilhørere i et fullsatt Spektrum. Mandag venter Stockholm.

Svinesundbrua var stengt nærmere to timer, og en ny trekkvogn fra Oslo kom for å hente sjefens konsertutstyr. 20. mai var forrige gang Springsteen fylte Spektrum med sitt Seeger-show.

 SJEFEN:  Bruce Springsteen og Seeger Session Band samlet fullsatt Oslo Spektrum i kveld igjen. Foto: Ståle Andersen, Scanpix.
SJEFEN: Bruce Springsteen og Seeger Session Band samlet fullsatt Oslo Spektrum i kveld igjen. Foto: Ståle Andersen, Scanpix. Vis mer
KAPUTT: Trekkvognen som fraktet Springsteen-utstyr fra København fikk ødelagt fronten på såpeglatt føre på Svinesundbrua i dag.