Springsteens gitarist preget av massakren i USA - ønsker å delta på minnemarkeringa

Dagbladet møtte gitarist Nils Lofgren i Oslo.

GITARIST: Gitarist Nils Lofgren har spilt sammen med Bruce Springsteen siden 1984. Både han og kjæresten håper de får mulighet til å komme til regjeringskvartalet på søndag. Foto: Helene Melseth Flaaen
GITARIST: Gitarist Nils Lofgren har spilt sammen med Bruce Springsteen siden 1984. Både han og kjæresten håper de får mulighet til å komme til regjeringskvartalet på søndag. Foto: Helene Melseth Flaaen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi ønsker å spille på minnemarkeringen på søndag, men kan ikke snakke på vegne av Bruce, sier gitarist Nils Lofgren.

Lofgren og kjæresten ankom Grand Hotel i går kveld, sammen med E Street Band. De var ikke klar over at det er et år siden terrorhandlingene på Utøya og i regjeringskvartalet, og ble overrasket da de fikk vite at markeringen er på søndag.

- Det som skjedde her for et år siden er helt grusomt. Vi sender kjærlighet, tanker og et ønske om fred til hele Norge. Vi er også helt sjokkert over massakren på Batman-premieren i USA. Det ville vært fint å delta på seremonien 22. juli, sier Lofgren.

Stor pågang Lørdag spiller Bruce Springsteen og the E Street Band for et fullsatt Valle Hovin i hovedstaden.

De fleste fra bandet ankom Gardermoen i går kveld, i eget privatfly fra Dublin. Men i dag kommer sjefen sjøl.

Konserten er en del av verdensturneen «The Wrecking Ball Tour», som fører Springsteen og gjengen videre til utsolgte konserter i Bergen mandag og tirsdag, neste uke.

Pågangen før årets opptredener var ifølge arrangør Live Nation enorm. Hele 84.000 billetter til de tre konsertene ble revet bort på et par timer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer