Spyttet på Hagtvet

Tron Øgrim tok en «Schanche» og spyttet og slo etter Bernt Hagtvet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AKP-debatten i Dagbladet har satt dype spor. Under Aschehougs hagefest torsdag ble den tidligere aktive AKP-er Tron Øgrim sterkt provosert da AKP-dødaren Bernt Hagtvet ville hilse på han.

- Tron Øgrim kom gående forbi, og da strakte jeg ut hånda for å hilse på han. Da han så at det var meg, spyttet han etter meg. Han bommet delvis, men traff meg på skoen. Deretter slo han vekk min hånd, sier Hagtvet i en kommentar til Dagbladet.

Det var flere som så dette som trolig er den første fysiske konfrontasjon i den opphetede AKP-debatten, der professor Bernt Hagtvet har etterlyst et oppgjør fra dagens og tidligere AKP-ere med egne meninger og holdninger. Debatten har i stor grad knyttet seg til AKPs støtte til Pol Pots «Røde Khmer»-regime i Kambodsja.

- Jeg vil overhodet ikke gjøre noe stort ut av saken. Det er pressen som har ringt opp meg. Men jeg ble såpass satt ut at jeg forlot hagefesten etter dette, sier Hagtvet, som legger til:

- Jeg kan jo være litt overrasket. Øgrim har jo sagt at han aldri leser det jeg skriver, så hvordan kunne han da være sur på meg, sier Hagtvet med dårlig skjult sarkasme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer