Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«SSX 3»

Snowboardspill fra EA Sports BIGTil: PlayStation 2, Xbox og GameCube (høst 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et av de mest populære snowboardspillene er tilbake, og denne gangen kan du kjøre overalt. Hele spillet finner sted på ett fjell, som først kun er åpent i små etapper, men etterhvert åpner seg i all sin prakt. Til slutt vil du kunne starte på toppen, og kjøre til bånns i ett løp - noe som kan ta opp mot 20 minutter.

Som de andre spillene i EA Sports BIG-serien, er «SSX 3» også en ekstrem affære med lange svev og vanvittige triks. Spillet har en helt ny grafikkmotor, nye figurer og en hel haug nye utfordringer som varierer totalt etter dine omgivelser.

Hver bane byr på forskjellige løyper, noen av dem må du være svært flink for å nå. De er strødd med utfordringer og gjenstander, som alle kan brukes i jakten på høyere poengsum.

Et nytt element i spillet er «sessioning», som tillater spilleren å gjenta utfordringer på rappen, uten å på nytt måtte bevege seg opp til et høyere punkt. Spillet skal flyte, hele tiden, og det skal ikke mangle på action.

«SSX 3» ser ut til å bli et must have for spillere med dragning mot snøbrett, enten det være seg på TV-skjerm eller ekte snø. Med den suksessen EA om dagen nyter med sin BIG-serie, er det altså god grunn til å glede seg. <>Neste spill <>Forrige spill