St. Thomas-aften

St. Thomas er så lo-fi at selv CD-spilleren hans låter skranglete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

THOMAS HANSEN (25) og bandet hans sitter i Thomas\' nyinnkjøpte, men ikke spesielt nye turnébil. Helgenen kjører selv, de tre andre bandmedlemmene har øl.

St. Thomas & The Magic Club er på vei fra Oslo til spillejobb i Kongsvinger. De har hørt på, kommentert, sunget og skrålet til en umikset versjon av det nye St. Thomas-albumet «I\'m Coming Home», som kommer i august. Nå passerer de Vormsund, og trommis og Café Mono-sjef Runar Eggesvik (26) får øye på en stor Rune Rudberg-plakat: Norsk populærmusikks førsteelsker skal spille på «Tændis» - puben til Tande-P.

- Får du én hitlåt, Thomas, så vil de huske deg for alltid! knegger han.

De fire musikantene husker så altfor godt. Allsang er uungåelig.

DEN NYE ST. THOMAS-SINGELEN «Cornerman» er kanskje ikke den nye «Ut mot havet», men med sitt utilslørte Neil Young/«Heart of Gold»-preg, er det like fullt en hitlåt, i hvert fall etter norsk undergrunnsstandard. Flust av femmere på terningen, A-lista på Petre og plass på VG-lista er sterk kost for en artist som selv omtaler sitt debutalbum - fjorårets «Mysterious Walks» - som «psyko-lo-fi».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer