Söta Bob

Bob Hund spiller sær, svensk rock med skånsk vokal. Det norske publikummet digger musikken så mye at til og med ekstrakonserten er utsolgt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bob Hund er oppkalt etter en stadig snublende og trist tegneserie-hund. De begynte karrieren i 1991 og to år seinere kom debutplata «Bob Hund». Så kom oppfølgeren «Bob Hund». Og den tredje plata med bilde av designeren Martin Kann på omslaget og tittelen «Omslag: Martin Kann».

Antiheltene i Bob Hund er rare. Og veldig sjarmerende. En sang fra plata som kom i 1998, «Jag rear ut min själ! Allt skall bort!!!», heter «Tralala lilla molntuss, kom hit skall du få en puss», en annen fra den andre «Bob Hund» plata heter «Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte hittar hem; men det gör jag, tror jag».

Den siste plata, «Stenåldern Kan Börja», inneholder singelen «Skall Du Hänga Med? Nä!». Den byr på pur energi-rock på svenska. «Bob Hund er tilbake i knallform», skrev anmelder Anders Grønneberg om dette albumet.

Bandet begynte karrieren sin med å ta alle spillejobbene de kom over, og det var mye takket være ryktet som godt live-band de slo igjennom. Særlig vokalist Thomas Öberg gir alt på scenen. Bob Hund blander primalrock, politikk, gitarstøy og elektronikk til en herlig, særegen miks.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer