Stabburet raser mot Bye og Rønnings Grandiosa-parodi

- Dette er mobbing av det norske folk

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg regner med at det ikke er meningen å få oss i Stabburet til å le. Dette er som om noen mobber kameraten din. Det synes ikke vi er greit, Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Stabburet, til nettstedet Kampanje. 

- Mobbing - Dette er mobbing av våre flere hundre ansatte som daglig står på for å lage nordmenns favorittpizza. Det er også mobbing av det norske folk, fortsetter han. Stokken er sint etter å ha sett humor-duoen Anders Bye og Jon Niklas Rønnings parodi på hitlåten «Respekt for Grandiosa». I musikkvideoen «En ærlig Grandiosa-låt», som ble vist i duoens nye humorprogram «Bye & Rønning» på NRK forrige helg, sparer de ikke på kruttet når Norges mest kjøpte pizza beskrives.

«Forjævlig» «Du kan ete den med plasten på, det smaker det samma / altså helt forjævlig», og «Vi snakker ferdigpizza / vi snakker mat helt uten energi» er blant tekstlinjene i videoen.

«Bye & Rønning» hadde premiere på lørdag, og ble sett av hele 615 000 nordmenn. Det ble dermed et av de mest sette programmene på tv i forrige uke, med en markedsandel på 36,1 prosent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer