Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Staff og «Lommemannen»

«Staff er forsvarsadvokat. For de undermålerne som ennå ikke har forstått hva dette yrket går ut på, så skal Staff beskytte interessene til sin klient og sørge for at han kommer så godt ut av denne saken som mulig. Det er greit at folk misliker mordere, pedoer og voldsutøvere, men å la det gå ut over advokatene deres (som gjør en viktig jobb for demokratiet) er helt uakseptabelt. Synne«Staff gjør langt mer enn å beskytte sin klient! Klienten har jo ikke sagt seg skyldig ennå, så vidt offentligheten vet. Staff trenger ikke å si et eneste ord om hva han mener om overgrep, for å beskytte sin klient! At Staff her omtaler overgrep som småtterier, stiller definitivt ikke klienten i et bedre lys.

Littrolig«Sitat fra dagbladet: «– Mener du at oralsex mellom mindreårige gutter og eldre ukjente menn generelt ikke kan medføre traumer eller skader? – Det er ikke slikt gutter reagerer på, men det blir det når politiet gjør det til verdens verste forbrytelser, mener Staff.» Dette er en generell uttalelse, og ikke spesifikt om saken.

Magic8ball«Og det har han helt rett i. Barn reagerer idet voksne reagerer. De skjønner ikke fra naturens side at kroppslig nærhet har et aldersskille og at enkelte ting er tabu.

Jon«Feil, Jon. Barn reagerer ikke bare når voksne reagerer. Lider du av dårlig hukommelse? Selv husker jeg å ha reagert negativt på ting jeg synes var motbydelig, da uten «hjelp» fra voksne. Barn er ikke roboter som må læres i følelser. Tabu eller ikke tabu er i så henseende bare en faktor som gjør seg gyldig der barnet ikke allerede selv har tatt et standpunkt.

Hvem vet

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media