Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stakk fra stripperegning

Robbie Williams fikk plutselig hastverk da han var naken på strippeklubb i London.

Superstjernen Robbie Williams og skuespilleren Nick Moran (kjent fra blant annet Lock, Stock And Two Smoking Barrels) ville hygge seg på strippeklubb i London. Sammen dro de til klubben «Soho House», før de tok veien til toppløsklubben «Stringfellows». Gutta koste seg med strippeshow og champagne, skriver nettmagasinet dotmusic.

Williams ble skikkelig tent, og lot seg rive med. Han begynte å strippe, og ga seg ikke før han var kliss naken. Så trodde han at noen hadde tatt bilder av ham.

Williams heiv på seg klærne, og stakk fra stedet. Nick Moran skjønte knapt hva som skjedde.

- Det var et mareritt. Robbie fikk panikk, og stakk av. Dørvaktene trodde at vi hadde blitt enige om å stikke fra regninga. Jeg ble redd for at jeg var i skikkelig trøbbel, og endte opp med å betale 300 pund (3900 kroner), sier Moran.

Neste dag fikk Williams dårlig samvittighet. Han sendte en flaske champagne til Moran - sammen med 300 pund i monopolpenger, og et kort der det sto «sorry».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media