Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stakkars Fredrik!

Marit Åslein ble smidd i hymens lenker i dag. Men ikke med Fredrik Skavland.

I flere TV-sesonger har Marit Åslein flørtet åpenlyst med programlederen i «Først & sist», Fredrik Skavland, i et forsøk på å få NRK-publikummet til å tro at det var noe mellom de to enn bare vennskap. Nå viser det seg at det hele bare var et grusomt spill for galleriet. Og programlederen?

Gift

I ettermiddag var det nemlig brått slutt på spøken. Da giftet TV-personlighet og humorist Marit Åslein (37) seg hos byfogden i Oslo Tinghus. Og ingen Skavland var å se da hun og hennes utkårede møtte risen fra familie og skuelystne på Tinghus-trappa.

Åsleins utvalgte er rockeren Jørn Christensen, gitarist og vokalist i gruppa Mercury Motors. Christensen er også produsent og har hatt en finger med i mye av det som har foregått i norsk musikk på denne siden av 80-tallet. Et av hans siste prosjekter var gruppa Thinkerbell som han utgjorde sammen med Vibeke Saugestad, eks-en til Ari Behn.

Han og Marit Åslein har datteren Embla (3) sammen.

Flørtete

- Marit er trolig den mest flørtete kvinnen i Norge, sa Fredrik Skavlan til Dagbladet i fjor. Og han er ikke den eneste som har blitt offer for damens utagerende sjarme.

- Da vi jobbet sammen i U-redaksjonen, var det til enhver tid minst ti menn som var forelsket i henne, sa Harald Eia i det samme intervjuet.

Det ble tilsynelatende Jørn Christensen også da han ble intervjuet av Åslein i programposten «Lille Lørdag» for fem år siden. Midt under intervjuet i Åsleins faste innslag «Myke minutter» begynner Åslein å senke stemmen, før hun til slutt holder opp å snakke. Plutselig lener hun seg forover og begynner å rå-kline med intervjuobjektet.

Det seerne ikke visste var at de to allerede var kjærester.

NY-GIFT: Marit Åslein giftet seg i dag med rockeren Jørn Christensen. På armen har han datteren deres Embla (3).Foto: JON T. HELLGREN HANSEN
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media