Stakkars mann

Språksikker rapport fra det mannlige folkedypet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Johannes Svendsen fra Drammen har aldri vært en mann med store krav til tilværelsen. Alt den selvstendig næringsdrivende fotballentusiasten drømmer om, er ei grei kone, fornøyde barn og suksess for cateringfirmaet sitt. Men kona flytter ut, tenåringsdattera flyr med tvilsomme gutter og firmaet hans går nedenom og hjem etter en ulykksalig historie om matforgiftning. En sak lokalavisa attpåtil brukte rikelig med plass på.

Og dét til tross for at han har blitt med kona på tåpelige kunstmiddager og til idiotiske sosionomkjerringer når han heller kunne brukt tida hjemme ved Weber-grillen han er så stolt av. Livet smiler sannelig ikke til Johannes Svendsen.

Selvmedlidende

«Svendsens catering» er jeg-forteller Johannes\' egen beretning om opptakten til at kona svikter ham og hans temmelig ubehagelige forsøk på å få henne hjem igjen, og om veien tilbake i cateringbransjen. Johannes er en grenseløst selvmedlidende og utpreget upålitelig forteller som vrir det meste til sin egen fordel. Alt er andres feil: Enten er det kona, barna, forståsegpåere eller dumme journalister som har rotet det til for hovedpersonen og de gode intensjonene hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer