Stakkars Stéphanie

Nylig fødte prinsesse Stéphanie av Monaco sitt tredje barn. Frankrikes nye nasjonalhelt og Stéphanies siste flamme, VM-keeperen Fabien Barthez, er neppe faren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

15. juli klokka 09.23 ble Camille Marie Kelly født på Prinsesse Grace hospital i Monaco. Fyrstehuset har ennå ikke oppgitt hvem som er faren. Fyrst Rainer skal ikke ha besøkt sin datter på sykehuset. Barnet vises ikke fram.

Et rykte sier at en ukjent mann ved navn Jean-Raymond Gottlieb skal være barnets far. I likhet med Stéphanies utro eks-ektemann, har Gottlieb vært hennes livvakt. Et annet rykte går ut på at den ansvarlige er en fotballspiller, men at det er en annen fotballspiller enn Fabien Barthez!

Eller er det likevel Barthez? Kan VM-helten og prinsessen ha hatt et hemmelig forhold før de ble oppdaget av paparazziene? Uansett, skandalen er komplett.

STÉPHANIE ER PRINSESSEN ingen kan temme. Hun er vill, vakker og sexy og startet med den råbarske Formel 3-kjøreren Paolo, sønnen til den berømte franske skuespilleren Jean Paul Belmondo. Deretter ble hun assosiert med en halvkjent rockesanger og en søkkrik, adelig eiendomsmekler.

Prinsessebeilerne var, og er, mange. Så hvordan kunne Stéphanie gå bort og gifte seg med livvakten, en tidligere fiskehandler med frynsete rykte, veikt ansikt og dumme øyne? Daniel Ducruet var ikke engang kjekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer