Stang sier nei til homofest

«Så han var ikke så tolerant likevel. Er vel ikke like mange stemmer blant de homofile, som det er i de som ønsker å feire sitt «hjemland» og markere sin avstand på Norges nasjonaldag.

Nite

«Han har bare ikke spurt mamma enda.

AnteV«Dette går jo på om de skal få feire en politisk seier på en arena der hvor det ikke er vanlig å markere en politisk seier.

Antisosialist«Dette er langt mer enn en politisk seier. Dette markerer en formell slutt på undertrykkelse igjennom alt for mange år. Dette er en inkludering i samfunnet.

Anderspanders«Personlig ser jeg fram til en kjønnsnøytral ekteskapslov, men synes det kan feires et annet sted enn i Oslo Rådhus, som er for stivt for en slik feiring. Folkefest i Oslos gater hadde vært mye bedre, og Fabian burde gått først i opptoget, for dette blir feiring av en viktig rettighet for mange av byens innbyggere.

Olaug«Strengt tatt har Stang rett. Akkurat som med uttalen om utenlandske flagg i 17.mai-toget.

Det er loven, rett og slett, og som ordfører er det å følge dem som er hans jobb. Imponerende at han faktisk har satt seg såpass inn i sakene, første gang jeg opplever å synes en høyremann har peiling to ganger på rad.

På den annen side, for LLH er ikke feiringen politisk, de er happy for gjennombruddet og vil feire det. Der feiler Stang og alle som ser på det som en politisk sak. Og derfor går min fulle støtte til Rødt!

Sosialist