Stang ut for Giertsen

Thomas Giertsen dro fram penisen da han intervjuet Ungarns utenriksminister. Innslaget, som skulle vises på Torsdagsklubben, ble sensurert etter at utenriksminister Jan Petersen ringte til TV 2-sjef Kåre Valebrokk.

Torsdagsklubben hadde sendt en formell forespørsel til Ungarns ambassade og ba om å få et intervju til et aktualitetsmagasin. Thomas Giertsen fikk møte utenriksminister Jànos Martonyi, som var i Norge på offisielt besøk.

Midt under intervju sa Giertsen at han måtte på toalettet. Da han kom tilbake, hang penis ut av gylfen. Giertsen fortsatte intervjuet, mens han snakket om NATO og andre seriøse temaer, skriver VG.

Etter en stund «oppdaget» Giertsen hva som var skjedd, og unnskyldte seg. Martonyi trøstet ham.

Innslaget skulle egentlig sendes på Torsdagsklubben, men etter at utenriksminister Jan Petersen fikk vite hva som hadde skjedd, ringte han til TV 2-sjef Kåre Valebrokk.

- Jan Petersen tok en telefon til Valebrokk, bekrefter TV 2s programdirektør Nils Ketil Andresen.

Valebrokk sjøl vil ikke bekrefte samtalen.

- Det vil jeg ikke kommentere. Men jeg kan bekrefte at intervjuet ble stanset. Det var et program som ikke var passende for TV 2 å sende.

Thomas Giertsen ville ikke kommentere saken overfor avisa.

TATT AV: Innslaget, som skulle vises på Torsdagsklubben, ble sensurert etter at utenriksminister Jan Petersen ringte til TV 2-sjef Kåre Valebrokk.