«Titans» på Netflix

Stanser innspilling etter dødsulykke

Øvde på bilstunt da ulykken skjedde.

TITANS: Brenton Thwaites som Dick Grayson i DC Comics-serien «Titans». Første sesong er tilgjengelig på Netflix i Norge. Foto: Netflix
TITANS: Brenton Thwaites som Dick Grayson i DC Comics-serien «Titans». Første sesong er tilgjengelig på Netflix i Norge. Foto: NetflixVis mer

En medarbeider døde under innspillinga av «Titans» sesong to, skriver Hollywood Reporter.

Ifølge nettstedet døde Warren Appleby, som var spesialeffekt-koordinator, under øvelsen til et bilstunt i Toronto torsdag. Dødsulykken skjedde da et stykke av bilen ble revet vekk og traff Appleby, skriver Variety.

Serieskaperne har besluttet å sette innspillinga på pause i to dager i kjølvannet av tragedien.

HELTINNE: Anna Diop spiller superheltinnen Starfire i «Titans». Foto: Netflix
HELTINNE: Anna Diop spiller superheltinnen Starfire i «Titans». Foto: Netflix Vis mer

Digital Spy siterer en felles uttalelse fra Warner Bros. TV og DC Universe, som står bak serien:

- Vi er helt knust over at vår høyt verdsatte kollega, spesialeffekt-koordinator Warren Appleby, har gått bort, etter en ulykke som inntraff på et anlegg for spesialeffekter under forberedelsen og testingen til en kommende innspilling.

I uttalelsen framgår det at Applebys karriere strakte seg over 25 år, med arbeid innafor både TV og film. Han hadde blant annet en finger med i spesialeffekt-spillet da den Oscar-vinnende filmen «The Shape of Water» ble laget.

I Norge er «Titans» tilgjengelig på Netflix. Serien er basert på DC Comics' superhelt-gjeng «Teen Titans», og hadde premiere høsten 2018.

Sesong to får trolig premiere høsten 2019, skriver Screenrant.