Stanser reprise av Torsdagsklubben

Etter at Otto Jespersen harselerte med statsminister Kjell Magne Bondeviks medisinbruk og mente noen burde invitere Christer Petterson på Oslo-tur i Torsdagsklubben, stanset TV 2-reprisen.

Underholdningsprogrammet sendes normalt i reprise sent mandag kveld. I dag bestemte imidlertid TV 2s ledelse å stanse reprisen av det nyeste programmet.

Årsaken er Otto Jespersens appell på slutten av sendingen, der han blant annet sa at for å bli kvitt statsminister Kjell Magne Bondevik, må folk spandere Oslo-tur på Christer Petterson.

Redaktør Kåre Valebrokk i TV 2 sier til sin egen kanal at han synes dette var i drøyeste laget.

- Jeg tar det for gitt at Torsdagsklubbens folk tar et hint, men jeg synes programmet er veldig bra, og jeg vil gjerne beholde det, sier Valebrokk.

- Vi skal være oppmerksomme på at programmet går direkte. At Jespersen i kampens hete trår over streken en gang iblant, har jeg faktisk forståelse for. Men jeg synes ikke det er hyggelig av den grunn. I dette tilfellet synes jeg altså at han gikk i lengste laget, sier Valebrokk.

Selv om reprisen ble stanset, var det i kveld fullt mulig for alle å lese Otto Jespersens appell på TV 2s nettsider. Det var også mulig å se hele episoden, inkludert apellen, på såkalt Web-TV.

(NTB)

STANSES: Reprisen på utskjellingen av Kjell Magne Bondevik blir stoppet.