Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stanset knivdesperado

Husker du David Lee Roth? Nå har heavy-rockeren stanset en rømling med våpen i sin egen hage.

Den tidligere frontfiguren i Van Halen, og mannen som gjorde låta «Just a Gigolo» udødelig i 1986, var snartenkt da en rømling gjemte seg i hagen til stjernen.

Bråkebøtte

Politiet forfulgte en 47 år gammel mann som var mistenkt for å ha kastet steiner på vindusruter i nabolaget til Roth. Under fluktet hoppet 47-åringen over et gjerde og inn i en hage - hagen til Roth. Han forsøkte å gjemme seg, men det var ikke så enkelt. Klokka var 03 om natt og inntrengeren bråkte veldig. Dette hørte David Lee Roth og hentet et våpen inne i huset sitt. Han stilte seg opp på balkongen i andre etasje og fikk raskt øye på mannen med politiet i hælene. Han viftet med en kniv og virket desperat, skriver flere amerikanske medier.

I skuddlinjen

Da rømlingen oppdaget at noen siktet på han med våpen fra en balkong ble han bare stående stille i frykt for å bli skutt. Etterhvert la han seg ned på gresset i hagen og ble liggende der inntil politiet pågrep han og satt på 47-åringen håndjern.

- David hadde han på kornet med våpenet sitt. Da politiet ankom senket han våpenet sitt, sier David Lee Roths talsmann Lathum Nelson til AP.

Da politiet ransaket 47-åringen fant de noen brukerdoser med amfetamin og en kniv på han. David Lee Roth bor i Pasadena i California, ikke langt fra Los Angeles. David Lee Roth planlegger en turne i sommer i forbindelse med at han slipper albumet Diamond Dave i juli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media