«Star Wars 2» online?

Er detaljene omkring handlingen i «Star Wars episode 2» tilgjengelig på internett? Ja, påstår noen...

Ikke før hadde George Lucas og co annonsert at et første utkast til «Star Wars 2» er klippet, lekker det ut detaljer omkring handlingen i filmen.

På nettstedet www.starwars2x.com ligger det allerede nå beskrivelser av hver enkelt scene i filmen. Hvor offisiell denne informasjonen er - ja, det er en helt annen diskusjon.

Action for alle penga

I følge dette nettstedet starter filmen i Senatet i Republikkens hvor det foregår høylytt diskusjon om de voldsomme hendelsene de siste årene og om galaksens fremtid.

En annen scene som beskrives på nettstedet er en lang actionsekvens nattetid på den vakre planeten Coruscant. Skal man tro beskrivelsene på dette nettstedet så dreier det seg om en scene som er mye mer spennende enn 'Pod Race' scenene i «Star Wars - The Phantom Menace» og som igjen etablerer George Lucas som mesteren av actionsekvenser.

For de av våre lesere som ikke greier å styre nysgjerrigheten sin, er det bare å ta en titt på det som står skrevet hos www.starwars2x.com, men det er kanskje greit å ta alt med en ørliten klype salt.

Det er ikke kommet kommentarer fra George Lucas-leiren i forbindelse med lekkasjen.

TAUS OM LEKKASJENE: George Lucas er opptatt med å få ferdig den nye Star Wars-filmen, og vil ikke snakke om de mulige lekkasjene som ligger på nettet.