Star Wars 2

Er premiereklar i Norge i mai. Se klipp fra den her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Episode 2 av Star Wars-trilogien, «Attack of the Clones», skal ha verdenspremiere 16. mai. Norske fans må smøre seg med litt ekstra tålmodighet. På grunn av 17. mai-feiringa blir premieren utsatt en knapp uke.

22. mai kan du benke deg sammen med andre stjernekrigere og nyte foreløpig siste episode av framtidsdramaet på norske kinoer. På forhånd har fansen fryktet det verste etter et par betenkelige trailere, men regissør George Lucas er ikke like bekymret.

- Filmen blir kanskje den mørkeste av de alle. Den blir kanskje ikke en stor suksess når jeg gjør den så mørk, men den vil i hvert fall bli fullført - og det vil gjøre meg godt, sier Lucas til filmens offisielle internettside.

Stjernegalleriet skinner om kapp med krigen i Star Wars-filmene. Ewan McGregor, Samuel L. Jackson, Hayden Christensen, og Natalie Portman er noen av navnene som skal bidra til å gi filmen glans, og forventningene er fortsatt enorme.

Nå har Lucas sluppet en splitter ny trailer. «Klonekrigen» har han valgt å kalle den, og her presenterer Lucas virkelig action og fantastisk stjernekrig. Eneste minuset er at du må ha fullversjonen av Quick Time spilleren for å få sett traileren i full oppløsning, og den koster penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer