Star Wars-fansen over seg av begeistring for «Rogue One»

«Dette er kanskje den aller beste «Star Wars»-filmen!»

FULLE AV LOVORD: Fansen ser ut til å elske den nye filmen «Star Wars: Rogue One». Filmen har premiere i Norge 13. desember. FOTO: Filmweb
FULLE AV LOVORD: Fansen ser ut til å elske den nye filmen «Star Wars: Rogue One». Filmen har premiere i Norge 13. desember. FOTO: Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 10. desember hadde den nye Star Wars-spinoffen «Star Wars: Rogue One» førpremiere i USA, og fansen ser ut til å elske den.

De første anmeldelsene vil ikke bli å lese før filmen har verdenspremiere 13. desember, men de som allerede har sett den ser ut til å være begeistret.

Nettsamfunnet Twitter flommer over av meldinger med lovord.

«Forrige gang jeg elsket en «Star Wars»-film så mye som «Rogue One», var i 1977», skriver Star Trek-stjerna Will Wheaton, og referer til året den første filmen kom ut.

«Jeg så nettopp «Rogue One». Jeg må bare si det... dette er kanskje den aller beste «Star Wars»-filmen!», skriver en annen, mens en tredje følger opp med «Så mye jubel i løpet av filmen. Publikum elsket den».

Stjele planene for Dødsstjernen

Gareth Edwards har regien på den nye filmen, som ifølge filmskaperne tar for seg den strabasiøse og umulige ferden til en gjeng rebeller som ønsker å stjele planene for Dødsstjernen.

Handlingen foregår i tidsrommet mellom filmene «Star Wars Episode III: Sithene tar hevn» og «Star Wars Episode IV: Et nytt håp».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer