UTSATT:  Den britiske avisa The Guardian skriver at Disney har bestemt seg for å flytte den åttende filmen i Star Wars-sagaen fra den 26. mai 2017 til den 15. desember samme år. Foto: Film Frame/Disney/Lucasfilm via AP
UTSATT: Den britiske avisa The Guardian skriver at Disney har bestemt seg for å flytte den åttende filmen i Star Wars-sagaen fra den 26. mai 2017 til den 15. desember samme år. Foto: Film Frame/Disney/Lucasfilm via APVis mer

Star Wars-film utsatt med seks måneder

Fansen må vente til våren 2017.

(Dagbladet): Var du en av dem som bokstavelig talt slevet på datatastaturet da Disney annonserte en ny Star Wars-trilogi?

Da må du trolig belage deg på en skuffelse.

Den britiske avisa The Guardian skriver at Disney har bestemt seg for å flytte den åttende filmen i sagaen fra den den 26. mai 2017 til den 15. desember samme år.

Filmen, som skal etterfølge «The Force Awakens» som nylig ble filmen i verden som har hatt størst omsetning, skal etter planen spilles inn neste måned.

I likhet med forgjengeren kommer den til å ha John Boyega og Daisy Ridley i hovedrollene som henholdsvis stormtrooper-desertøren Finn og den blodferske jedien Rey.

Fans av den opprinnelige trilogien kan også notere seg at Mark Hammill trolig kommer til å få langt mer tid på skjermen som den legendariske krigeren Luke Skywalker i episoden regissert av Rian Johnson.

Johnson har tidligere regissert TV-serien «Breaking Bad» og kommer, ifølge The Guardian, til å dra sagaen i en mørkere retning.