Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Star Wars Galaxies»

MMORPG fra Venant Interactive / LucasArtsFor: PC (sommer 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

På tross av skuffende filmer og skuffende spill, har Star Wars likevel mange ihuga fans. Nå får alle disse mulighet til å møtes på en svært passende platform, nemlig i Star Wars-universet.

Det er et såkalt MMORPG, det her, en Massive Multiplayer Online Role-Playing Game. Sammen med tusener av andre kan du velge blant seks forskjellige raser, og utvikle din helt unike figur gjennom et avansert oppsett. Du får dessverre ikke spille Darth Vader eller Han Solo, men i løpet av spillets gang vil du møte på kjente fjes fra filmene.

En morsom liten ting er at du kan skaffe deg et kjæledyr, som du selv må lære opp. Blant annet lærer den navnet sitt hvis du bruker den ofte, og er du god mot den, følger den etter deg overalt.

Om du skulle være så uheldig å dø, så er ikke det et stort problem. Spillet finner sted etter klone-krigen, og dermed kan du bringes tilbake. Har du da allerede kjøpt en utstyrsforsikring kan du plukke opp sakene dine i en egen terminal, i stedet for å gå ut på søken etter liket ditt.

I alt vil det være opp mot 12 planeter du kan reise til, og alle vil ha enorme landskaper du kan utforske. Etterhvert som du får økt erfaring i spillets verden, vil figuren din utvikle seg. Dermed kan du ende opp som smugler, dusørjeger, handelsmann - eller Jediridder. Og det er helt opp til deg hva slags holdninger du skal ha, om du vil, kan du gjerne henfalle til the dark side.