Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike

Actionspill fra Factor 5 / LucasArts.For: GameCube (oktober 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Det er ekslusivt til GameCube, dette Star Wars-spillet som tar for seg de velkjente og intense action-sekvensene fra Star Wars episode IV, V og VI (altså de beste filmene).

Spillet ser ut til å være en ny grafisk höydare for GameCube, og fokuserer like mye på variasjon som på spenning.

I en scene vil du spille Luke Skywalker der han tar seg fram over isødet på planeten Hoth, på vei mot en gruppe AT-AT\'er, de vandrende mastordontene. Vel under en slik AT-AT må du skyte en krok under kroppen, før du åpner en luke og hiver inn en granet. Akkurat som i filmen.

Senere befinner du deg i en X-Wing, på vei vekk fra Hoth. Før du vet ordet av det, myldrer det T.I.E-fightere rundt skipet ditt. Ved en annen anledning befinner du deg på en speedbike, på vill flukt gjennom skogen (jeg har alltid lurt på hvordan de klarte å unngå alle trærne - her hjelper spillet deg en smule).

Spillet er tilsynelatende stappfullt av minnevekkende og gode stunder, og til alt hell kan du spille gjennom det med god hjelp fra en venn. Er Star Wars-spillene i ferd med å bli bra igjen?