Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«StarCraft: Ghost»

Skytespill fra Blizzard / VivendiTil: PlayStation 2, GameCube og Xbox (tidlig 2004)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Vi får nå et gjensyn med StarCraft-universet, denne gang i form av en tredjepersonskyter. PC-spillet «StarCraft» er et av tidenes mest populære sanntids strategispill - i Korea samler titusener av mennesker seg i arenaer som tilskuere til «StarCraft»-turneringer. Det er ikke rart Blizzard vil forsøke å trekke fram flere ess fra sine tilsynelatende lange ermer.

I «StarCraft: Ghost» tar du rollen som en kvinnelig Ghost trooper ved navn Nova. Om du ikke har spilt PC-spillet og allerede vet hva en slik soldat er for noe, så er det supersoldater født med såkalte psi-krefter, som du vil kunne bruke gjennom spillet - blant annet til å oppdage svakheter hos fiendene, eller gjøre deg midlertidig usynlig.

Det er altså et historiedrevet, tredjepersons skytespill dette, som lover like mye sniking som action. Det er allerede mange slike spill ute på markedet, og det skal bli spennende å se om Blizzard klarer å få denne hveten til å skille seg fra klinten. De tar i hvert fall utfordringen alvorlig, for de har valgt å utsette utgivelsen fra høst 2003 til 2004, fordi de «vil gjøre spillet så perfekt som mulig.» Den som venter får se. <>Neste spill