DREAMTEAM: Stargate og Rihanna har hatt seks låter sammen på toppen av Billboard Hot 100. Nå jobber de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
DREAMTEAM: Stargate og Rihanna har hatt seks låter sammen på toppen av Billboard Hot 100. Nå jobber de sammen igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Stargate-bedrager lurer utenlandske medier med falsk twitterkonto

Den norske duoen jobber med Rihanna igjen.

(Dagbladet): De siste ti årene har Tor Erik Hermansen og Mikkel Eriksen i den norske produsent- og låtskriverduoen Stargate hatt hele ti låter på toppen av verdens viktigste hitliste, Billboard Hot 100.

Singelene er skrevet og produsert for artister som Rihanna, Beyoncé og Katy Perry, og tidligere denne måneden var de bakmenn på den stjernespekkede, posthume Michael Jackson-plata «Xscape».

Forfalskning Duoen har vært fast produsentinnslag på alle Rihannas sju album, og man hevet derfor ikke på øyenbrynene da utenlandske medier tidligere denne uka meldte at Stargate for tiden jobbet med materiale til ei ny Rihanna-plate.

Kilden var Twitter-kontoen Stargate Producers, som gjennom bilder og tekst gir seg ut for å være de norske hitmakerne.

Men den er falsk.

Tor Erik Hermansen avkrefter overfor Dagbladet at det er de som står bak kontoen. Men selv om Twitter-kontoen ikke er ekte vare, er meldingene om at de for tiden jobber med Rihanna igjen helt riktige.

Ifølge Variety, Rolling Stone og andre medier, skal det nye Rihanna-albumet komme i løpet av året. Også DJ Mustard og Emili Sandé skal jobbe med utgivelsen.

Ikke klippekort Men til tross for massiv suksess sammen de siste ti årene, har Hermansen tidligere fortalt at Stargate ikke har noe klippekort hos den barbadiske popstjerna.

- Vi har et veldig godt samarbeid med Rihanna, både kreativt og kommersielt. Hun er ei topp jente og vi elsker å jobbe med henne. Men vi har ikke klippekort. Samarbeidet er helt avhengig av hvilke låter vi kommer opp med. Vi får ikke med låter på albumet hennes fordi vi heter Stargate.