REKTORNE: Tor Erik Hermansen og Mikkel Eriksen i Stargate har invitert et kobbel av norsk musikkbransje til Los Angeles for å lære dem Stargate-koden. Foto: Stella Pictures<div><br></div>
REKTORNE: Tor Erik Hermansen og Mikkel Eriksen i Stargate har invitert et kobbel av norsk musikkbransje til Los Angeles for å lære dem Stargate-koden. Foto: Stella Pictures

Vis mer

Stargate holder nytt eksklusivt kurs

Inviterer låtskrivere og produsenter til å lære.

(Dagbladet): Fem år etter at de sist gang inviterte norsk musikkbransje til New York for å få førstehåndsinformasjon om hvordan man skal slå gjennom på det beintøffe amerikanske markedet, holder Stargate nytt kurs i september.

Sist gang tok den Grammy-belønte og Billboard-toppende duoen imot de norske artistene, låtskriverne og produsentene i studioet sitt i New York, mens denne gangen skjer det i Los Angeles.

Også produsentduoen Electric, samt Fred Ball, skal være kursholdere. Deres innslag skal være i London.

Stargate har hatt stor suksess med artister som Rihanna, Katy Perry og Beyoncé. Fred Ball har også jobbet med Rihanna, på hennes siste album, mens duoen Electric har jobbet med artister som Little Mix, Sean Paul og Pusha T.

Programmet vil strekke seg over en uke fordelt på London og Los Angeles, og vil bestå av studiobesøk med kursholderne, foredrag med viktige bransjekontakter og nettverksmuligheter.

– Det er gøy at norsk musikk stadig blir mer synlig i USA, og vi ser frem til å møte en ny gjeng med utvalgte norske produsenter og låtskrivere, sier Tor Erik Hermansen fra Stargate i en pressemelding.

Kurset er i samarbeid med Music Norway, som nå søker etter deltakere.