Stargate feat. OnklP og Unge Ferrari: «Folk er fake»

Stargate med sin første låt på norsk: - Gøy å jobbe på morsmålet

Har gitt ut låt sammen med OnklP og Unge Ferrari.

STARGATE: Produsentduoen har hatt enorm suksess med å lage låter for internasjonale stjerner som Rihanna og Beyoncé. I fjor begynte de å gi ut sin egen musikk. Nå har de gitt ut låt sammen med OnklP og Unge Ferrari. Foto: NTB scanpix / Evan Agostini / INVISION
STARGATE: Produsentduoen har hatt enorm suksess med å lage låter for internasjonale stjerner som Rihanna og Beyoncé. I fjor begynte de å gi ut sin egen musikk. Nå har de gitt ut låt sammen med OnklP og Unge Ferrari. Foto: NTB scanpix / Evan Agostini / INVISION Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Produsentduoen Stargate, som består av Tor Erik Hermansen og Mikkel Storleer Eriksen, er mest kjent i Norge for å lage musikk til store internasjonale stjerner som blant andre Rihanna og Beyoncé.

Nå har Stargate for første gang på ti år slått seg sammen med norske artister for å gi ut en låt i Norge. Sammen med OnklP og Unge Ferrari har de laget låten «Folk er fake», som ble sluppet i forrige uke.

På norsk

Det som er helt spesielt med denne låten er at den er på norsk, forteller Tor Erik Hermansen til Dagbladet på telefon fra USA.

- Det er ganske unikt, og ikke noe vi ville gjort til vanlig. Jeg kan faktisk ikke huske at vi har laget noe på norsk i Stargate i det hele tatt. Det er supergøy, sier Hermansen.

For gutta i Stargate jobber vanligvis med internasjonale artister på engelsk. Derfor var det veldig befriende å kunne jobbe med det norske språket, forteller han.

- Det var noe av det artigste med denne jobben: å finne på statements, prøve å være muntlig og original på norsk, selv om Norge er et mye mindre marked, og det er begrenset hvordan låten kan gå internasjonalt. Det var kjempegøy å finne ut av hva som høres kult ut på norsk, og prøve å komme med originale og tøffe ting på morsmålet, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer