<strong>I NORSK SAMARBRBEID:</strong> Rapperen Jay-Z eier fra før av plateselskapet StarRoc sammen med den norske produsentduoen. Nå samarbeider de også sammen for første gang. Foto: Scanpix
I NORSK SAMARBRBEID: Rapperen Jay-Z eier fra før av plateselskapet StarRoc sammen med den norske produsentduoen. Nå samarbeider de også sammen for første gang. Foto: Scanpix Vis mer

Stargate samarbeider med Jay-Z for første gang

På Rihannas nye album.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tor Erik Hermansen og Mikkel Storleer Eriksen i den norske stjerneprodusentduoen Stargate har tidligere jobbet sammen med artister som Rihanna, Beyoncé, Katy Perry og Britney Spears.

Nå kan de også krysse av veteranrapper Jay-Z på den lista. For på låta «Talk That Talk» fra Rihannas kommende album med samme navn, har den barbadiske popdronninga med seg Jay-Z som gjesteartist.

Det skriver 730.no.

- Det er første gang vi gjør en låt med Jay og Rihanna sammen, faktisk så er dette første gang Jay gjør noe på våre beats. Det er på høy tid.«Talk That Talk» er en mid-tempo banger med harde trommer, møkkete synther, og med Rihanna og Jay på sitt beste. Vi er veldig fornøyde med låten, og verset til Jay er helt vilt. Det er forøvrig Rihannas vers også, forteller Tor Erik Hermansen til nettstedet.

Jay-Z og de norske produsentgutta har vært venner i lang tid. Fra før av eier de plateselskapet StarRoc sammen, og Hermansen og Eriksen leier platestudioet Jay-Z var med å starte på Manhattan i New York for en halv million i halvåret.

<strong>STJERNEPRODUSENTER:</strong> Tor Erik Hermansen og Mikkel Storleer Eriksen i Stargate. Foto: Scanpix
STJERNEPRODUSENTER: Tor Erik Hermansen og Mikkel Storleer Eriksen i Stargate. Foto: Scanpix Vis mer

I slutten av denne måneden kommer altså Rihannas nye album. Og etter å ha vunnet to Grammy-priser med henne tidligere, skulle man kanskje tro at nordmennene har klippekort hos popstjerna.

Det har de ikke, skal man tro produsentduoen.

- Vi har et veldig godt samarbeid med Rihanna, både kreativt og kommersielt. Hun er ei topp jente og vi elsker å jobbe med henne. Men vi har ikke klippekort. Samarbeidet er helt avhengig av hvilke låter vi kommer opp med. Vi får ikke med låter på albumet hennes fordi vi heter Stargate, sa Tor Erik Hermansen til Dagbladet da det ble klart at de var i gang med arbeidet til ytterligere et Rihanna-album.

 

<strong>NYTT ALBUM:</strong> Rihanna gir i slutten av november ut albumet «Talk That Talk», med hjelp fra norske Stargate. Foto: Scanpix
NYTT ALBUM: Rihanna gir i slutten av november ut albumet «Talk That Talk», med hjelp fra norske Stargate. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer