Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Starter anti-hat-prosjekt på Facebook

Reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen har i dag lagt ut følgende melding på sin Facebook-profil:

HAR FÅTT NOK: Ingebrigt Steen Jensen har sett seg lei på fordomsfulle kommentarer på sosiale medier. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
HAR FÅTT NOK: Ingebrigt Steen Jensen har sett seg lei på fordomsfulle kommentarer på sosiale medier. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Meninger

«ET ENKELT, ANTI-RASISTISK, ANTI-FREMMEDFRYKT OG ANTI-HAT-PROSJEKT PÅ FACEBOOK: Fra og med i morges kommenterer jeg enhver fremmedfiendtlig, hatefull og fordomsfull kommentar jeg finner på Facebook og oppfordrer  alle til å gjøre det samme.

La oss be folk om å holde sine kjipe holdninger for seg selv. Vi har leflet med det nye klimaet av mistenkeliggjøring og hat lenge nok nå. Vi reagerer nesten ikke lenger når folk foreslår at hjemsendelse av flyktninger skal foregå i et Hercules uten fallskjerm, som betyr at asylsøkerne skal settes på et fly og kastes ut av det. Resultatet er at det er blitt legitimt med hatefulle ytringer og holdninger vi som folk alltid har tatt avstand fra. Dermed tyter dritten ut i det offentlige rom. La oss spa den tilbake der den hører hjemme, nemlig på ondskapstyrannenes private toaletter.

La oss stå opp for de verdiene nasjonen er tuftet på, og som nå utfordres mer enn jeg kan huske: Trygghet, mangfold, solidaritet og fellesskap. Jeg vet at det bokstavelig talt er en drittjobb,men noen må gjøre den. Politikerne våre åpenbart har meldt seg ut. De har forlatt sitt folk, så vi får rydde opp selv med det våpenet vi bruker til den slags: Ordet. Da vi sist vinter tok ordet og sa «Nei til salg av Norge» fikk vi stoppet det. Det var viktig, men dette er viktigere.(Og fantastisk hvis du som tenker at dette er så viktig og nødvendig at du blir med, skriver det i kommentatfeltet)».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media