Starter nytt Hove-selskap

Britiske Melvin Benn kan droppe å kjøpe konkursboet etter Hovefestivalen. Neste uke starter han et helt nytt norsk selskap som skal arrangere en større festival enn noen gang på Tromøy.

NY FESTIVAL I ÅR: Britiske Melvin Benn vil starte et nytt selskap som skal arrangere en enda støre festival på Tromøy alt i sommer. Foto: LARS EIVIND BONES
NY FESTIVAL I ÅR: Britiske Melvin Benn vil starte et nytt selskap som skal arrangere en enda støre festival på Tromøy alt i sommer. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

—?I neste uke starter vi et nytt selskap som skal jobbe mot festival på Tromøy allerede i år, sier Benn, direktør i Festival Republic, til Dagbladet.

Lille julaften strandet forsøket på å redde Hovefestivalen da skattemyndighetene slo selskapet konkurs. I ukene før hadde Festival Republic, som eier en rekke festivaler i Storbritannia, jobbet med å bli partner i den gjeldstyngede Arendal-festivalen.

Når årets utvidede jule- og nyttårsfeiring er over mandag, er Melvin Benn klar for å puste liv i glørne etter Toffen Gunnufsens festivaleventyr.

Benn synes ikke det er riktig å gå ut med hvor mange millioner kroner Festival Republic vil bruke nå.

—?Men vi skal lage en større og bedre festival enn tidligere, og bruke mye penger, sier Benn.

Kreditorene til Hovefestivalen AS har frist til 22. januar med å melde inn krav til konkursboet. Festival Republic-direktøren sier han ikke uten videre vil kjøpe opp boet.

—?Jeg vet ikke om det er så mye igjen å kjøpe, sier Benn.

—?Er du ikke avhengig av å bruke navnet «Hovefestivalen»?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer