Startet «boyband»: - En gjeng hurragutter

Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Rune Rudberg er klare for å samle en firkløver av artister i boybandet Landeveiens helter.

NYOPPSTARTET: Bandet bestående av Stian Staysman Thorbjørnsen, Rune Rudberg, Lars Erik Blokkhus og Dag Ingebrigtsen, er klare for sin første konsert i januar. Foto: Thomas Andersen / TV 2
NYOPPSTARTET: Bandet bestående av Stian Staysman Thorbjørnsen, Rune Rudberg, Lars Erik Blokkhus og Dag Ingebrigtsen, er klare for sin første konsert i januar. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg vurderer å gå ut med at publikum ikke må kaste bh-er og truser på scena, på grunn av smitteverntiltak. Vi tar hensyn til smittevern. Det er deilig at vi skal være på Union scene i Drammen. Det tar egentlig 1000 mennesker, så det blir ikke trangt med 200, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Dagbladet.

Det nyoppstartede boybandet Landeveiens helter består av artistene Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Rune Rudberg, Lars Erik Blokkhus og Dag Ingebrigtsen.

Ideen til bandet startet med at DDE skulle hylles under årets «Allsang på Grensen». Da fikk «Staysman» med seg de andre nåværende bandmedlemmene til å covre DDE-låten «Her blir det liv»

- Da hadde jeg, i mitt hode, tromma sammen et band med mine idoler. Det var første gang vi gjorde noe sammen, vi hadde møttes tusenvis av ganger tidligere. Det var da ideen til bandet dukka opp, forteller «Staysman» til Dagbladet.

«Staysman» er med sine 38 år det yngste medlemmet. Likevel er han kjent for sin deltakelse i realityprogrammet «Paradise Hotel», og som en del av duoen «Staysman og Lazz». Han var også programleder under årets «Allsang på Grensen»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer