Startet verdensturné med kjærlighetserklæring til ektemannen

- Til min flotte ektemann. Jeg elsker deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har stormet godt rundt superstjerna Beyoncé etter hun ut av det blå slapp sitt sjette soloalbum, «Lemonade», forrige helg.

I kjent stil datt albumet ned i fanget på fans over hele verden uten forvarsel, og Dagbladets anmelder trillet terningkast fem.

Tekstene på skiva hjalp også godt på oppmerksomheten rundt albumslippet, og det var særlig ryktene rundt ektemannen Jay Zs utroskap som fikk bein å gå på etter at Beyoncé tilsynelatende tok et svært personlig kunstnerisk oppgjør med mannen i sitt liv.

I går sparket imidlertid sangeren i gang verdensturneen «The Formation World Tour» i Miami, og ifølge New York Times hyllet ikke bare Beyoncé den nylig avdøde Prince, men også ektemannen Jay Z fra scena.

I det som ikke kan tolkes som annet enn en kjærlighetserklæring ble ryktene om et angivelig slitent ekteskap gjort til skamme. 

- Jeg ønsker å dedikere denne sangen til familien min. Til min flotte ektemann. Jeg elsker deg, uttalte hun før konserten ble avsluttet med den kjente balladen «Halo».

Verdenturneens debutkonsert hylles også av The Guardian som gir Beyonce full pott for innsatsen. De noterer at hun takket Prince, før hun gikk av scenen, og lot scenografien bli lillafarget, mens Purple Rain flommet ut av høytaleranlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer