StatoilHydro blir Statoil

«Statoil er et forferdelig navn på et firma som er både på Oslo Børs og New York-børsen, det får Norge til å framstå som en totalitær stat. Stat burde erstattes med noe med Norge eller Nord. Og olje i navnet et dårlig valg miljøvernmessig. Når man bytter navn for andre gang på et par år, bare denne gangen for 200 millioner, bør man få et navn med positiv symboleffekt. walzno2

«Synd at det ikke rammer lommeboka til beslutningstakerne. Regninga sender de til oss andre.

P.

«Selskapet sløser penger. Er det kopisene til blårussene i styret som får oppdrag med navn? Uviktig jobb å lage navn for selskapet, når modifikasjoner for å ivareta sikkerheten blir utsatt for å presse leverandørene. Virker som selskapet burde skifte ledelse.

Petter

«De beholdt Hydro midlertidig som et symbolsk offer til en av partene som antageligvis måtte gi fra seg noe annet under forhandlingene. Fordeling av makt vil bygge på testosteron uansett hvor siviliserte vi blir. Det har kostet mye penger, men var kanskje en avgjørende psykologisk brikke i spillet, som kunne veltet hele fusjoneringen, og dermed lønte seg i det lange løp. Christina Norheim Bowen«200 millioner på et navnebytte for våre skattepenger kan ikke forsvares på noen måte. Hva med å bruke pengene på skole, helse, vei, fattigdom osv.? Noen lever tydeligvis i sin egen lille fantasiverden hvor man har ubegrenset med andres penger å leke med. Moro for dem, men hvem betaler regninga? Vi.

K