Stedene der kjentfolk møtes

Hvor går de ut og hvorfor? Les hvor kjentfolk møtes.

Hvor går du ut? Send inn din mening om de beste utestedene i Oslo.

Zahid Ali, standup-komiker

- Jeg liker å dra på steder hvor det ikke er så høy musikk eller ikke noe musikk i det hele tatt, som Kunstnerners hus og Håndverkereren. Eller Cafe con Bar hvor de har unisex-toaletter med gode kikkemuligheter.

Guri Solberg, programleder i Petre

- Jeg bor i Trondheim, så det er ikke så ofte jeg er på byen i Oslo. Men sist jeg var det, var jeg på en deilig Cato Salsa Experience-konsert på Mono. Mono er et fint sted. Har også vært litt på Gloria Flames. Der treffer jeg folk jeg kjenner.

Torgny Amdam, vokalist i Amulet

- Snakker vi nattklubb var det HeadOn. Men det er slutt nå. Snakker vi mer «røykepreik ute på byen» blir det fort Robinet eller Nylon. For der går det an å bøffe hele spritflasker fra siden av baren! «Nightlife freedomfighting», kalles det.

Gaute Grøtta Grav, realitybonde

- Jeg har ikke peiling på utelivet i Oslo! Jeg har bare vært på byen et par ganger det siste året, og da bet jeg meg ikke merke i hvilke steder jeg var på en gang. Det frister ikke å bevege seg rundt i byjungelen når man blir møtt av trancehelvete og en vegg av sur sigarettrøyk.

Nina Stensrud Martin, programleder i Stereo

- Hvis jeg føler meg litt voksen en kveld går jeg aller helst til Dr Kneip; vinbaren til Markveien Mat&Vinhus. Det er nesten ubehagelig å skulle avsløre byens hyggeligste restaurant, siden det allerede er umulig å booke bord der. Christopher Grøndahl, forfatter

- Jeg går på Kunstnerenes Hus på fredager. Det ligger på veien hjem fra kontoret, og der treffer jeg alltid noen hyggelige bok- film- og mediefolk. I blant går jeg på Maneo i Hegdehaugsveien, for der har de så gode sofaer.

Annette Gil, vokalist i Seven

- Jeg går på Mono fordi musikken er veldig bra, og der er en avslappet atmosfære med musikkinteresserte mennesker. Og så er det veldig flotte folk som jobber der.