Stedene der kjentfolk møtes

Hvor går de ut og hvorfor? Les hvor kjentfolk møtes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hvor går du ut? Send inn din mening om de beste utestedene i Oslo.

Zahid Ali, standup-komiker

- Jeg liker å dra på steder hvor det ikke er så høy musikk eller ikke noe musikk i det hele tatt, som Kunstnerners hus og Håndverkereren. Eller Cafe con Bar hvor de har unisex-toaletter med gode kikkemuligheter.

Guri Solberg, programleder i Petre

- Jeg bor i Trondheim, så det er ikke så ofte jeg er på byen i Oslo. Men sist jeg var det, var jeg på en deilig Cato Salsa Experience-konsert på Mono. Mono er et fint sted. Har også vært litt på Gloria Flames. Der treffer jeg folk jeg kjenner.

Torgny Amdam, vokalist i Amulet

- Snakker vi nattklubb var det HeadOn. Men det er slutt nå. Snakker vi mer «røykepreik ute på byen» blir det fort Robinet eller Nylon. For der går det an å bøffe hele spritflasker fra siden av baren! «Nightlife freedomfighting», kalles det.

Gaute Grøtta Grav, realitybonde

- Jeg har ikke peiling på utelivet i Oslo! Jeg har bare vært på byen et par ganger det siste året, og da bet jeg meg ikke merke i hvilke steder jeg var på en gang. Det frister ikke å bevege seg rundt i byjungelen når man blir møtt av trancehelvete og en vegg av sur sigarettrøyk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer