Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stein Erik Hagens sparetips

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Hvis man kjøper en skjorte til mere enn 100 kroner på dressmann, er det faktisk ett bra tips. En annen ting er at skjorter som ikke er kjøpt på dressmann holder lengre, og ofte blir snippen slitt før resten av skjorten. Den store utfordringen er vel at den gjengse normann ikke ser noen sammenheng mellom pris og kvalitet, og blir like overrasket over at det er dyrt å kjøpe billig.

Gunnar

«Jeg synes Hagen er langt ute. Man sender ikke skjortene til England, men til Hong Kong. Alle vet da at det er meget rimeligere.

Vidar«Men dette var da vel selvironi? Selv Hagen vet jo at de fleste av oss må ta til takke med skjorter som er veldig mye billigere enn kostnadene til å bytte ut snippen hos en skredder. Jeg synes for en gangs skyld Hagen hadde litt humor, jeg :-)

Urtemannen«Hvordan greier LO å bli rystet??? Skal ikke så mye til for å få den gjengen der ut av fatning skjønner jeg...Hagen er den han er. Hadde han oppfordret til å ta buss, tog etc. ville folk sikkert kalt han for en hykler og pratet om dobbeltmoral etc. Og hvorfor spør man egentlig en milliardær om sparetips?

Hansen«For min egen del kan jeg jo si at når skolissen ryker, så kjøper jeg nye lisser, ikke nye sko.

Picador«snipp, snapp, snute - så er Stein Erik Hagen ute.

Pia«Sekretæren, budbilen, piloten og skredderen får jo lønn for dette. Det er imponerende mye sysselsetting for noen skjorter.

fernando morientes

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!