Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stein Kåre Kristiansen slutter i TV 2

- Jeg har gjort mye galt i mitt liv.

GIR SEG: Stein Kåre Kristiansen slutter i TV 2 til sommeren. Her er han sammen med medprogramleder i «Kristiansen & Strand», og sjefredaktør i Dagsavisen, Arne Strand. Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix
GIR SEG: Stein Kåre Kristiansen slutter i TV 2 til sommeren. Her er han sammen med medprogramleder i «Kristiansen & Strand», og sjefredaktør i Dagsavisen, Arne Strand. Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): TV 2-profil Stein Kåre Kristiansen (63) har bestemt seg for å slutte i kanalen til sommeren, for å bruke mer tid med familien.

- Jeg er jo 63 år snart - samtidig som jeg er småbarnsfar. Kona mi er fra Vegårshei, og nå flytter vi dit for å være i nærheten av familien. Vi gjør det av hensyn til barna, blant annet gutten vår på fire som skal starte på skole der, sier han til VG.

Kristiansen er en av kanalens mest kjente profiler, og har siden 2005 vært politisk redaktør.

De siste årene har han og Dagsavisens sjefredaktør Arne Strand hatt programmet «Kristiansen & Strand», noe Kristiansen håper å få fortsette med.

- Jeg er på ingen måte lei. Jeg har verdens beste jobb, og våkner nærmest opp om natten og hyler ut og erklærer meg som gæren som slutter fire år for tidlig i denne jobben. Men i en totalpakke er det riktig av meg å gjøre det. Men jeg har gjort mye galt i mitt liv, og det å slutte i TV 2 nå er helt klart en forlengelse av det, sier han til avisa.