Stein Kåre Kristiansen trekker seg som TV 2-programleder elleve dager før sendestart

- Trakk i nødbremsen.

BLIR IKKE NOE AV: Stein Kåre Kristiansen (til høyre) kommer likevel ikke til å lede TV 2-programmet «Kristiansen og Strand» med tidligere redaktør i Dagsavisen, Arne Strand (til venstre). Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix
BLIR IKKE NOE AV: Stein Kåre Kristiansen (til høyre) kommer likevel ikke til å lede TV 2-programmet «Kristiansen og Strand» med tidligere redaktør i Dagsavisen, Arne Strand (til venstre). Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2-profil Stein Kåre Kristiansen (63) bestemte seg tidligere i år for å slutte i kanalen, og signerte så en avtale med pr-byrået Gambit Hill+Knowlton. 

Det var likevel planen at han skulle fortsette å jobbe med tidligere Dagsavisen-redaktør Arne Strand i programmet «Kristiansen & Strand».

- Ikke tid I dag skriver imidlertid Dagens Næringsliv at Kristiansen har trukket seg fra TV 2-programmet elleve dager før sendestart.

- Det er ikke fordi jeg ikke har lyst lenger. Jeg har nå vært i ny jobb i Gambit i tre uker, og jeg fant ut at jeg ikke har tid til å jobbe med dette programmet som vi gjorde før. Kvaliteten hadde blitt dårligere, så da gir vi oss heller på topp. Et dårligere program unner jeg verken seerne eller TV 2. Derfor trakk jeg i nødbremsen, sier Kristiansen til Dagbladet.

- Det er i siste liten å si i fra om det elleve dager før programstart?

- Jo, absolutt, men det er på ingen måte for seint. Det kommer ikke til å skape store problemer for meg eller for TV 2. Det har ikke vært noen sure miner i TV 2 heller. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer